Trofeo: Найпотужніша колекція Maserati

Trofeo: Найпотужніша колекція Maserati

Компанія АФ «Гранд-Автомотів» офіційний дистриб’ютор автомобілів Maserati в Україні, структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, інформує про презентацію колекції Trofeo.

Maserati відкриває новий розділ своєї історії, розширюючи колекцію Trofeo. Після запуску Levante Trofeo в 2018 році, екстремальної та найпотужнішої версії позашляховика, нові Quattroporte та Ghibli також приєдналися до колекції Trofeo, досягнувши найвищого рівня продуктивності, спортивності та розкоші.

Щоб ще раз підкреслити італійську ідентичність Maserati, для запуску колекції Trofeo обрані кольори прапору країни: зелений для Quattroporte, білий — для Levante, червоний – для Ghibli.

Седани Quattroporte та Ghibli Trofeo, отримали бі-турбо двигун V8, 580 к.с. при 6 250 об / хв та максимальним крутним моментом 730 Нм.

Двигун, який вже показав всю свою потужність на Levante Trofeo виробляється на заводі Ferrari в Маранелло відповідно специфікацій Maserati.

Хоча двигун для Ghibli абсолютно новий, V8 вже використовувався в минулому на Quattroporte GTS, у версії 530 к.с. Сьогодні V8 двигун потужністю 580 к.с. доступний на нових Ghibli, Quattroporte та Levante * Trofeo, які повністю відповідають стандартам економічності та екології.

Ghibli та Quattroporte Trofeo з гордістю можуть претендувати на звання найшвидших седанів Maserati з показником максимальної швидкості в 326 км / год, тоді якмаксимальна швидкість Levante Trofeo — 302 км / год.

Як і Levante Trofeo, нові Ghibli та Quattroporte Trofeo також містять інтегровану систему управління транспортними засобами (IVC) із специфічною установкою, яка гарантує поліпшену динаміку водіння, більш активну безпеку та ще більш захоплюючі показники.

Седани оснащені режимом Corsa, який надає можливість перейти на спортивний стиль водіння. Також включено функцію Launch Control — функцію, яка вперше з’явилася на Levante Trofeo. Launch Control дозволяє розкрити всю потужність двигуна, забезпечити неперевершені характеристики та відчути справжнє задоволення від керування Maserati.

У зовнішній обробці полірований хром поєднується з глянцево-червоними вставками (особливо помітні на крилах) та акцентами з вуглеволокна. Логотип Maserati на задніх стійках підкреслено червоною «блискавкою». Нова графіка ліхтарів, навіяна концептом Alfieri, повинна нагадувати бумеранг. В салоні, обшитому натуральною шкірою Pieno Fiore, при запуску двигуна відображається «ексклюзивний інтерфейс», а на підголівниках розміщений тривимірний значок Trofeo.

Зміни представлені також, і в салоні новинок. Обробка та оббивка, інтер’єр, мають харкактерні для Trofeo відмінні особливості. Найбільшою зміною є модернізована інформаційно-розважальна система, яка тепер оснащена 10,1-дюймовим сенсорним екраном замість 8,4-дюймового. Він не тільки більше, але і отримав більш чітку графіку після збільшення роздільної здатності екрану.

Ghibli та Quattroporte Trofeo будуть випускатися на заводі Avvocato Giovanni Agnelli (AGAP) в Грульяско (Турін), а Levante Trofeo на заводі Mirafiori (Турін).

Для тих, хто хоче дізнатися докладніше про автомобілі Maserati, звертайтеся в автосалони Maserati в Києві та Одесі. Контактна інформація доступна на сайті www.maserati.ua

*590 к.с. для деяких ринків



Источник