АІС пропонує спеціальні ціни на автомобілі МАЗ!

АІС пропонує спеціальні ціни на автомобілі МАЗ!

Торгово-сервісна мережа АІС — офіційний дилер МАЗ в Україні, оголошує про розпродаж лімітованої партії автомобілів МАЗ 2018 та 2019 років випуску. Так, за спеціальними цінами пропонується техніка виробництва українського заводу ТОВ «ВО« Авто-Холдинг» та Мінського Автомобільного заводу:

— Сміттєвоз KrASZ-M4CAM2,10м.куб. (на шасі МАЗ-4371), всього за 1 199 000 грн*

Призначений для механізованого завантаження твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. Встановлено спецобладнання із заднім бортом, завантажувальним та ущільнюючим механізмами. Привід всіх механізмів сміттєвоза гідравлічний.

— Сміттєвоз СБМ 301/2, 11,5м.куб. з бічним завантаженням (на шасі МАЗ-4371), всього за 1 649 000 грн*

Призначений для збору твердих побутових відходів, механізованого завантаження відходів в кузов, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. Встановлено спецобладнання з боковим завантажувальним та ущільнюючим механізмами. Привід всіх механізмів сміттєвоза гідравлічний.

— Борт KrASZ-М43АB1 на шасі МАЗ-4371 «Корнет», всього за 990 000 грн *

Бортова платформа дозволяє перевозити різні вантажі, як на близькі, так і на далекі відстані. Автомобіль наділений компактними габаритами для легкого маневрування в міських умовах. Прозваний в народі «зубренок». Незважаючи на свої невеликі розміри, має високу вантажопідйомність. Маса не перевищує 5600 кг, що є пріоритетом, так як багато дорожніх споруд та ж/д переїздів не розраховані на велику вагу.

— Вакуумна автоцистерна KrASZ-M4CAV5, 5 куб. м., (на шасі МАЗ-4371), всього за 1 099 000 грн*

Вакуумна автоцистерна призначена для механічного очищення приямків та заглиблених ємностей, конденсатів, відходів харчової промисловості і доставки їх до місця знезараження та утилізації. На асенізаторський автомобіль встановлений вакуумний насос КО-505. Місткість цистерни, 5м3, 1-на секція, матеріал цистерни сталь 09Г2С, товщиною 4 мм. Максимальна глибина всмоктування не менше 4,5 м., Час наповнення цистерни 5 -7 хв.

— Вакуумна автоцистерна КО-503-В-12, 9 куб. м., (на шасі МАЗ-5340), всього за 1 999 000 грн*

Вакуумна автоцистерна призначена для механічного очищення приямків і заглиблених ємностей, конденсатів, відходів харчової промисловості і доставки їх до місця знезараження і утилізації. На асенізаторський автомобіль встановлений вакуумний насос КО-503. Місткість цистерни, 9м3, 1-на секція, матеріал цистерни сталь 09Г2С, товщиною 4 мм. Максимальна глибина всмоктування не менше 6,5 м., Час наповнення цистерни 6-8 хв.

Автоевакуатор KrASZ-M4ССE1 на шасі МАЗ 4371 із механізмом платформою, всього за 1 500 000 грн*

Призначений для завантаження та перевезення найрізноманітніших транспортних засобів масою до 4000кг з незаблокованими колесами, а також легкові автомобілі масою до 1500кг із заблокованими колесами. Автомобіль обладнаний платформою зсувного типу на підйомній рамі із суцільною поверхнею тп гідроприводом для евакуації транспортних засобів, довжина платформи 6,3 м, ширина платформи 2,5 м. Також, автомобіль оснащений електричною лебідкою, з регульованою швидкістю та дистанційним провідним управлінням, тягове зусилля 4500кг.

— Автотопливозаправщик KrASZ-М5С5Т1, 10 куб. м., (на шасі МАЗ-5340), всього за 1 899 000 грн*

Авто призначене для транспортування, короткочасного зберігання та заправки світлими нафтопродуктами щільністю не більше 0,83 т/м3 автомобілів, різних механізмів та машин з одночасним вимірюванням об’єму виданого палива. Корпус цистерни виготовлений з листової вуглецевої сталі (сталь 09Г2С ГОСТ 8541 до: 2015). Для виконання заданої операції з перекачування палива встановлено насосну установку, привід якої здійснюється від коробки відбору потужності.

Автомобілі виробляються на українському заводі ТОВ «ВО« Авто-Холдинг »в м. Кременчук, а також іншими українськими виробниками. Завод Авто-Холдинг виробляє спеціалізовану вантажну техніку, самоскиди та різні види фургонів. Продукція даного підприємства сертифікована та відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.

Пропонована вантажна техніка є в наявності на складі в Україні та доступна до покупки.

Спеціальні ціни діють на обмежений склад автомобілів 2018 та 2019 років випуску. Купівля можлива в кредит або лізинг.**

Спеціальна пропозиція діє в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні з 22.06.2021р. по 31.08.2021р. на обмежений по агрегатний перелік автомобілів. Доступний до покупки перелік автомобілів за спеціальними цінами уточнюйте в торгових центрах АІС.

Відзначимо, що спецтехніка на базі шасі мінського автозаводу відмінно зарекомендувала себе в агробізнесі, дорожньо-ремонтних, будівельних роботах, житлово-комунальному господарстві, а також інших галузях господарської діяльності та промисловості. Головними перевагами шасі МАЗ є: доступна ціна, висока надійність та ремонтопридатність, зручність експлуатації та низькі експлуатаційні витрати.

Детальніше про автомобілі МАЗ та умови їх покупки в мережі АІС можна дізнатися за телефоном 0 800 500 205 або на сайті.

* Вказана ціна за одиницю товару за станом на 22.06.2021р. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.



Источник