АІС оголосила ціни та старт продажів нової моделі легкого комерційного автомобіля – FAW Tiger VR!

АІС оголосила ціни та старт продажів нової моделі легкого комерційного автомобіля – FAW Tiger VR!

Новинка вже в Україні та доступна для покупки у офіційного дилера FAW, торговельно-сервісній мережі АІС. Вартість нової вантажівки FAW Tiger VR стартує від 549 900 грн* (за бортову версію).

На сьогоднішній день це найдоступніший дизельний комерційний автомобіль (порівняно з моделями європейського та російського виробництва зі схожими технічними характеристиками). Також авто може похвалитися більш багатою комплектацією. Так, в базову версію вже включено: бортовий комп’ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, аудіосистему + USB, центральний замок та цілу низку інших опцій, які вигідно відрізняють новинку від конкурентів.

FAW Tiger VR – сучасний універсальний комерційний автомобіль з повною масою 3,5т., вантажопідйомністю до 1,5т., та місткою вантажною бортовою платформою з габаритами 3700х1850 мм, може використовуватися практично у всіх сферах бізнесу, де необхідне перевезення продовольчих та непродовольчих товарів. Великий запас міцності та терпимість до перевантажень роблять його чудовою робочою машиною. Так, низька собівартість та мінімальні витрати на експлуатацію у поєднанні з високою продуктивністю дозволять отримати одні з найнижчих витрат у розрахунку на 1км перевезення 1т вантажу та допоможуть максимально швидко окупити інвестиції.

Легка вантажівка комплектується всесвітньо визнаним 2.3-літровим дизельним двигуном – WEICHAI, потужністю 110 к.с., має високу продуктивність, а також виняткову надійність та невисоку вартість обслуговування.

Таким чином, FAW Tiger VR відповідає головним критеріям для покупців – це надійність, економічність та прийнятна ціна.

Варто зазначити, що в мережі АІС, на базі FAW Tiger VR, можна буде придбати автомобілі з різними типами надбудови:

  • Хлібний фургон (96 лотків) – вартістю від 699 900 грн*;
  • Промтоварний фургон – вартістю від 689 900 грн*;
  • Ізотермічний фургон – вартістю від 699 900 грн*;

Придбати новий вантажний автомобіль FAW Tiger VR можна в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні, яка також здійснює його сервісне обслуговування.

Автомобіль також можна придбати у Кредит або Лізинг. **.

Завдяки новим технологіям та динамічному розвитку корпорації FAW Клієнтам надається заводська гарантія на автомобіль 2 роки або 200 тис. км. (що настане раніше).

Нагадаємо, що у мережі АІС вже можна придбати середньотоннажний автомобіль, вантажопідйомністю 4,7 т – FAW Tiger V.

Зазначимо, що компанія FAW має 70-річний досвід розробки та виробництва вантажних автомобілів і є №1 у світі за кількістю вироблених вантажівок на рік. Завдяки широкому модельному ряду, застосуванню сучасних технологій, багаторічній співпраці з провідними світовими автокноцернами, чудовому співвідношенню ціни та якості середні та важкі вантажівки FAW демонструють високу конкурентоспроможність на світовому ринку вантажних автомобілів. Вантажні автомобілі FAW Tiger VR останнього покоління розроблені із застосуванням усього досвіду та напрацювань провідного виробника автомобілів у світі

FAW — перша автомобільна компанія, створена в КНР, почала роботу в 1953 р. Її створення ознаменувало початок розвитку автомобільної індустрії країни. Корпорація FAW займає лідируючі позиції у Китаї. Обсяг продажів FAW перевищує 3 мільйони автомобілів на рік. Корпорація FAW займає 132 місце у рейтингу 500 найбільших світових компаній за версією Fortune Global та представлена у 40 країнах світу.

Більше інформації про автомобілі FAW на сайті або за телефоном 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв’язку).

* Вказано мінімальну ціну за одиницю товару на 26.10.2021р. Ціна може бути змінена залежно від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатись до продавця.

** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.



Источник