Огляд Ford Kuga

Огляд Ford Kuga

Ford Kuga належить до супер-модного великого класу SUV автомобіля. Kuga PHEV викликає зростаючий апетит до автомобілів з нульовим рівнем викидів, оскільки він дає хороший запас ходу між зарядками тільки на електриці. З іншого боку, водії автомобілів отримають фінансову вигоду від низького рівня викидів CO2, коли справа доходить до їх рахунків.

Існують також повні та м’які гібриди (відомі як 2.5 FHEV та 2.0 Ecoblue MHEV відповідно), які підійдуть тим, хто навряд чи зможе підключити свій автомобіль удома, плюс традиційний 1,5-літровий бензиновий двигун (150 Ecoboost) та два дизелі (1.5 Ecoblue 12o та 2.0 Ecoblue 190).

Іншими словами, позашляховик Kuga підійде для більшості сімейних поїздок – від походу по магазинах до буксирування каравану з одного кінця країни до іншого.

Ford Київ також пропонує широкий вибір рівнів оздоблення салону відповідно до ваших пріоритетів, незалежно від того, чи вас цікавить доступність (Zetec), обладнання (Titanium), спортивність (ST Line Edition та ST Line X Edition) або розкіш (Vignale).

Тим не менш, великий клас позашляховиків переповнений і конкурентоспроможний, тому Kuga має бути спроможним зарекомендувати себе проти деяких сильних суперників.

Отже, чим же Ford Kuga відрізняється від конкурентів-позашляховиків і чи підходить він вам?

Коли ви визначилися, яка марка та модель найкраще підходить для ваших потреб, не пропустіть можливість знайти найкращу ціну.

Інтер’єр автомобіля

Хороша новина для любителів високих позашляховиків полягає в тому, що у Ford Kuga відносно висока посадка водія.

Сидіння водія має зручну опору та безліч регулювань, у тому числі для поперекової опори на всіх комплектаціях, а також великі рівні висоти кермового колеса.

Якщо ви виберете титанову обробку, ви отримаєте 12,3-дюймовий цифровий дисплей приладів замість звичайних аналогових циферблатів. Графіка чітка, на ній чітко відображається важлива інформація про керування (включаючи рівень заряду акумулятора PHEV), а її вміст можна налаштувати відповідно до ваших уподобань. Решта приладової панелі проста у використанні, з великими кнопками для керування клімат-контролем та іншими важливими функціями.

Датчики видимості та камери

Передні стійки Kuga досить товсті в порівнянні з такими у Mitsubishi Outlander, Peugeot 5008 та VW Tiguan. Це може обмежити видимість уперед за певних обставин, наприклад, при наближенні до кругових перехресть. Задні стійки також досить товсті, іноді вони приховують перешкоди під час руху заднім ходом.

З іншого боку, кожен Kuga поставляється з переднім і заднім парктроніками у стандартній комплектації, а кожне оздоблення, крім Zetec, оснащене камерою заднього виду. Ви можете додати камеру переднього виду Kuga, але тільки якщо ви виберете додатковий пакет допомоги водію, який досить дорогий.