Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Лідер продажів автомобілів KIA в Україні, офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці», з радістю повідомляє про рекордну подію за підсумками 2021 року та вітає 1000-го клієнта.

Церемонія вручення ключів від автомобіля та неймовірної кількості подарунків від дилерського центру та Партнерів – групи компаній УкрАВТО відбулася 20 грудня 2021 року по вул. Велика Кільцева, 2.

Власником ювілейного 1000-го автомобіля став Цуперяк Михайло, клієнт офіційного дилера KIA «Автоцентр на Борщагівці», придбавши лідера продажів ринку автомобілів, представника четвертого покоління — Kia Sportage.

«Це наш перший новий автомобіль. Довго обирали, багато прочитали відгуків, друзі рекомендували, тому зупинилися на KIA», — відзначив клієнт Цуперяк Михайло.

Про свої враження 1000-го клієнта, Цуперяк Михайло також додав: «Відчуття просто переповнюють. Коли мені повідомили, що я буду 1000-им клієнтом KIA, я був дуже радий і здивований».

Директор офіційного дилера KIA «Автоцентр на Борщагівці» Шаповалов Ігор привітав нового власника автомобіля та з великою радістю вручив Сертифікат на отримання відеореєстратора та подарунки від Партнерів – групи компаній УкрАВТО.

Особлива подяка нашим Партнерам — групі компаній УкрАВТО, які долучилися до події та привітали 1000-го клієнта офіційного дилера KIA. А саме, подяка:

Офіційному дистриб’ютору автомобілів Kia в Україні «ФАЛЬКОН-АВТО» — компанію, що має честь представляти бренд та продукцію Kia в Україні з 2009 року. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН -АВТО» в Україні налічує понад 55 автосалонів.

Компанії «Експрес-Страхування» — єдиній в Україні страховій компанії, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: з моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Компанії «Grand Petrol» — мережі АЗК, де якість пального відповідає «Стандарт EURO 5», що є обов’язковим, сучасним стандартом палива в країнах Евросоюзу та Україні.

Компанії «Зіп-Авто» — провідній компанії на ринку автозапчастин, яка пропонує повний каталог нових запасних частин та супутніх товарів за максимально вигідною вартістю.

Ресторану «Первак» — закладу української кухні, який має свою власну, характерну атмосферу та знаходиться недалеко від відомого Бессарабського ринку.

Компанії Wine Gallery – мережі винних магазинів, що представляє добірну колекцію вина та міцних спиртних напоїв, та пропонуємо вишукану атмосферу культури і світових традицій виноробства. Серед асортименту обрані шедеври найвідоміших регіонів Аргентини, Грузії, Італії, Іспанії, Франції.

Знакова подія про перемогу, успіх, сотні переговорів та зустрічей, сотні тест-драйвів, тисячі дзвінків та консультацій за 2021 рік, але найголовніше – це довіра, довіра клієнтів!

На цьому наші святкові видачі не закінчуються, попереду нові клієнти, нові святкові ювілейні видачі. Дякуємо, що обираєте нас!

Ваш Автоцентр на Борщагівці!

Ще більше фото на нашій офіційній сторінці у Facebook



Источник