Оновлений Mercedes E-Class виїхав на тести майже без маскування

Оновлений Mercedes E-Class виїхав на тести майже без маскування

Mercedes змінив S-Class, C-Class, а тепер готується до оновлення E-Class, яке планується на 2024 рік.

Усі три автомобілі мають дуже схожі стилістичні характеристики, але новий седан W214 E-Class отримав одну ключову деталь стилю, яка наближає його до старшого брата, ніж до молодшого. Це дверні ручки в дверях, особливість, яку BMW також використовує для свого конкурента E-Class, 5-Series, який також дебютує цього року.

Тестовий прототип E-Class неодноразово потрапляв фотошпигунам, але цього разу Mercedes зняв майже все маскування, залишивши острівці камуфляжу спереду та кормі автомобіля. Так виробник може приховувати дрібніші деталі передніх і задніх світлодіодних ліхтарів, а також те, як розділені решітка радіатора та ліхтарі від кузова.

Форма переднього бампера, спортивні зябра в задньому бампері та пара великих вихлопних труб свідчать, що перед нами автомобіль AMG-Line версії. Він має чорні рамки вікон, замість хрому, також характерну решітку радіатора із великим місцем для знаменитої трьох-променевої зірки, хоча сама вона відсутня на тестовому екземплярі.

Капот отримав штампування у вигляді двох повздовжніх ребер, щоб навіювати думку про супер потужний двигун під ним, хоча більшість моделей E-Class задовольняються чотирициліндровими газовими та дизельними двигунами.

У той час як майже кожен Mercedes, випущений нещодавно, повинен запозичити стиль довгого інформаційно-розважального планшета S-класу, який дістається молодшим моделям. Також засвітився новий широкоформатний дисплей. Тож не ясно, яку мультимедійну систему отримає даний автомобіль.



Источник