Перший діловий з’ясовує, наскільки чесно АЗС України реалізують скраплений газ

Перший діловий з’ясовує, наскільки чесно  АЗС України реалізують скраплений газ

Всесвітня асоціація LPG наприкінці 2017 року констатувала, що Україна посідає четверте місце у світі за кількістю автомобілів, що заправляються скрапленим газом. Тоді ж міжнародні експерти спрогнозували, що у 2018 році українці встановлять газобалонне обладнання на 2,5 мільйонів автомобілів, що складе 25% всього українського автопарку і 9% світового автопарку на газу.

Такі цифри пояснюють, чому кожен третій літр палива, що реалізується сьогодні на заправках України – саме скраплений газ. Крім того, популярність серед українських автовласників ПБА обумовлюється ціною на нього, адже вона традиційно відчутно нижче за ціни на бензин і дизель. Без перебільшення можна стверджувати, що автомобільний газ в нашій країні утвердився як соціальний вид палива.

Однак, в середовищі водіїв існує масова упередженість до автозаправних станцій, що реалізують газ. В соціальних мережах та на авто-форумах в Інтернеті часто зустрічаються претензії до точності відпуску автомобільного газу, а деінде і прямі звинувачення деяких автозаправних мереж у шахрайстві на його продажу кінцевому споживачу. Подібні скарги водіїв надходять і до Першого ділового каналу, аби тема чесності паливних рітейлерів була максимально широко оприлюднена.

Тож, ми вирішили поцікавитися, як гравці паливного ринку України підходять до вирішення болючого питання точності відпуску скрапленого газу у балони своїх клієнтів. Першим, до кого завітали журналісти став один з лідерів ринку – всеукраїнська мережа АЗС, що працюють під ТМ «БРСМ-Нафта». Що з’ясували журналісти, і як автовласники та експерти оцінюють цього ритейлера автомобільного газу, дивіться у репортажі Першого ділового каналу. Робіть висновки, а на черзі у журналістської команди інші автозаправні мережі, тож слідкуйте за новинами бізнесу в ефірі нашого телеканалу.

За інформацією Першого ділового телеканалу каналу



Источник