Новий Lexus LX: ціни на флагман

Новий Lexus LX: ціни на флагман

Саме зараз команда InfoCar.ua знімає для вас тест-драйв нового Lexus LX у Грузії. Звідти ми привеземо вам усі деталі про новий позашляховик. Наразі ж маємо першу інформацію про офіційні ціни на новий флагман Lexus.

Вартість нового Lexus LX

Рекомендована максимальна роздрібна ціна на вхідну комплектацію нового Lexus – це 3 млн 286 тис. грн (120.5 тис. доларів за курсом НБУ на момент написання новини). Йдеться про позашляховик із дизельним двигуном (LX 500d) у початковій комплектації Luxury. Для порівняння, попереднє покоління у максимальному оснащенні Black Edition (LX 450d) вартує наразі 3 млн 162 тис. грн (116 тис. доларів).

Lexus LX 500d

Тут вартує нагадати, що новий дизельний Лексус комплектується 3.3-літровим V6 із двома турбінами й десятиступеневою автоматичною коробкою, тоді як попередня генерація оснащується 4.5-літровим V8 із двома турбінами та шестиступеневою коробкою. Новий двигун видає 300 сил і 700 Нм, тоді як попередній – 272 к. с. і 650 Нм. Про цей двигун ми в деталях розповідаємо тут.

Рекомендована максимальна роздрібна ціна на бензиновий Lexus (LX 600) в комплектації Superior – 3 млн 919 тис. грн (143,8 тис. доларів). Радше за все, йдеться про максимальний доступний для оснащення рівень автомобіля. Тоді як попередній позашляховик (LX 570) у близькій до максимальної версії Samurai обійдеться зараз у 3 млн 496 тис. грн (128.3 тис. доларів).

Lexus LX 600

Новий бензиновий Lexus оснащений 3.4-літровим V6, також із двома турбінами. Його пікові характеристики – 415 к. с. і 650 Нм, тоді як у попередньому позашляховику двигуном є атмосферна V-подібна вісімка на 367 «коней» і 530 Нм. Про новий бензиновий двигун ми розповідаємо ось тут.

Салон Lexus LX 600 Superior

Офіційні автомобілі в Україні

За офіційною інформацією, наразі в Україні вже можна зробити передзамовлення на новий Lexus. Проте для нашого ринку поки що доступними будуть лише дві вказані комплектації: LX 500d Luxury та LX 600 Superior. Перший автомобіль для тест-драйву має з’явитися у квітні 2022 року, а отримати передзамовлені авто покупці зможуть вже на початку червня. Звісно ж, уже є черга.

Другий ряд Lexus LX 600 Superior

Альтернативи

Якщо ж Lexus з будь-яких причин не влаштовує, можна уважніше придивитися до нової Toyota Land Cruiser 300. Ці позашляховики побудовані на одній платформі й оснащуються однаковими двигунами й коробками. Проте, звісно, Toyota програє Lexus у статусі й рівні комплектацій – ієрархія!.. Про ці особливості ми в деталях розповідаємо у тест-драйві нового Ленд Крузера.

В разі, якщо «статусність» Toyota/Lexus (зі всіма її перевагами й недоліками) вам не підходить, а кількість цих авто в найоригінальнішому чорному кольорі на наших дорогах здається вам надмірною, можна звернутися до іншого японського виробника. Котрий також пропонує вам позашляховик із рамою. Йдеться про Infiniti QX80, котрий комплектується безальтернативним 5.6-літровим V8 на 400 сил і 560 Нм. Його найдорожча комплектація вартує 2 млн 264 тис. грн (83.5 тис. доларів). Й це все одно менше, аніж найдешевший Land Cruiser 300.



Источник