Mazda — автомобіль, який приємно керувати

Mazda — автомобіль, який приємно керувати

Японський виробник ставить якість на перше місце, тому Mazda завжди була символом надійності та довговічності. Mazda завжди отримувала високі оцінки від своїх користувачів і навіть нагороджувалась як найнадійніший автомобіль на ринку. Mazda — ідеальний вибір для водіїв, яким потрібен недорогий автомобіль, який чудово виглядає, добре управляється і водночас дуже надійний.

Ахура Мазда

Ім’я Мазда – це не проста схожість із прізвищем засновника, це ім’я Бога Світла, Ахура Мазди. Компанія була названа на честь Ахури, сподіваючись, що це покращить імідж цих компактних автомобілів.

Японський автовиробник

Крім того, що японський автовиробник і виробник CR-V зазвичай відстає від Toyota і Honda, він був названий US News and World Reports компактним позашляховиком для сімей.

Accord є великим джерелом доходу Mazda: щорічно продається приблизно 300 000 – 400 000 одиниць. Внутрішності нової моделі приголомшливі.

«Забавна машина для водіння»

Автомобілі Mazda заслужили репутацію «автомобіля, в якому приємно керувати», і так, ми знаємо, що це не те саме, що Ferrari, але, на щастя для нас, автомобілі Mazda — це доступний спосіб спонтанного водіння.

У 2018 році Mazda представляє нове покоління двигунів для своїх автомобілів та позашляховиків, які забезпечують на 20% менше витрати бензину та менше викидів вуглекислого газу. Це більше, ніж у попереднього покоління, яке покращало на 30%.

Kelley Blue Book високо оцінив Mazda3, назвавши її №1 в останньому списку 10 найкрутіших нових автомобілів невеликої вартості, у якому вона з’являється щороку з моменту свого дебюту у 2004 модельному році.

Mazda — машина не для всіх, це машина для людей, які цінують дизайн і особливо водіння, люди, які отримують насолоду від водіння. Якщо ви один із них, ви можете купити Mазду в Києві у українського дилера «НІКО Мегаполіс» – офіційного дилера Mazda у Києві та Київській області.

Тип автомобіля, який ви вибираєте, важливий, як і компанія, з якою ви вирішите встановити стосунки, коли будете готові купити. Mazda.niko.ua має багато відгуків від дуже задоволених клієнтів, цей український дилерський центр професійно виконує свою роботу, щоб перетворити клієнтів на друзів.

Більшість водіїв мріють про автомобіль з потужними характеристиками, що забезпечує незабутні враження від водіння, але водночас ми вважаємо, що хороший виробник зазвичай коштує дуже дорого. Японському виробнику вдалося поєднати найвищу якість і визначні характеристики з доступною ціною у всій своїй лінійці.

Отже, ви готові сісти за кермо своєю новою Mazda?