Jeep натякнув на електричний позашляховик Wrangler

Jeep натякнув на електричний позашляховик Wrangler

Тизерна кампанія концептуальних позашляховиків Jeep добігла кінця — американська марка показала дві останні ілюстрації новинок, які бренд готує до щорічного «Easter Safari».

Судячи з зображень, шанувальникам Jeep варто чекати прем’єри повністю електричного позашляховика Wrangler та екстремального варіанта пікапа Gladiator.

На одному з опублікованых тизері показаний фрагмент капота Wrangler з написом Magneto і числом 20. Судячи з усього, цифровий індекс натякає аудиторії про 20-річчя версії Rubicon, яка вперше з’явилася в 2002 році, а ось ім’я новинки може вказувати на електричну силову установку.

«Готуючи повернення, якого чекають мільйони людей, що ви оберете — піти протореним шляхом і розповісти про всі приголомшливі характеристики першого повністю електрифікованого Jeep або ще більше розширити межі легендарних можливостей культового позашляховика?», — описує новинку компанія.

Ще однією новинкою має стати новий варіант пікапа Gladiator, який, судячи з зображення, він отримає двомісну кабіну та силовий каркас у кузові для кріплення позашляхових аксесуарів. З опису моделі випливає, що вона отримає силову гібридну установку.

«Jeep, що втілює на практиці концепцію свободи просто неба, зібрав у собі найкращі інноваційні рішення з індивідуалізації, пропоновані сьогодні Jeep Performance Parts і Mopar. Новий концепт-кар готовий продемонструвати на одній з найскладніших трас у світі свої легендарні позашляхові можливості і роботу не має аналогів у цьому класі гібридної силової установки, з системою повного приводу 4xe», — говорить анонс концепт-кара.



Источник