Кількість замовлень на електрокари Hummer перевищила 65 тисяч

Кількість замовлень на електрокари Hummer перевищила 65 тисяч

Торгова марка General Motors GMC нещодавно повідомила, що отримала понад 65 000 замовлень на свій електрифікований пікап Hummer та позашляховик, що набагато перевищує початкові очікування американського автовиробника. В результаті GMC прискорює виробництво електромобілів Hummer, щоб не відставати від зростаючого споживчого попиту. При цьому версія позашляховика Hummer не планується постачати до 2023 року, а нові замовлення на пікапи не виконуватимуться до 2024 року відповідно до поточних графіків виробництва.

GMC Hummer EV – це нова повністю електрична версія знаменитого пожирача бензину, який востаннє сходив із конвеєра у 2010 році. Публіка вперше побачила Hummer EV від GMC восени 2020 року в рамках акції материнської компанії GM «Everybody In» стратегії електрифікації.

На той час GMC поділилася деякими специфікаціями та цінами, які включали кілька комплектацій та унікальні функції, такі як здатність «ходити крабом». Крім того, стало відомо, що новий Hummer від GMC спочатку дебютує як пікап, а в 2023 з’явиться версія позашляховика.

Наприкінці грудня 2021 року перші поставки пікапа Hummer EV почали надходити для власників броні… або, краще сказати, власників броні. Після звіту GM про доходи за четвертий квартал 2021 року стало відомо, що минулого року GMC поставила лише один електричний Hummer.

На той час стало відомо, що на сьогоднішній день GMC отримала понад 60 000 замовлень на електромобілі Hummer. Тепер, менш ніж через два місяці, автовиробник повідомив про додаткові 5000 бронювань і працює над прискоренням виробництва Hummer, щоб заспокоїти маси.

Згідно з недавнім звітом CNBC, загальна кількість замовлень на електромобілі GMC Hummer EV перевищила 65 000 як для пікапа, так і позашляховика. Крім того, кількість споживачів, які перетворюють свої замовлення Hummer на фактичні замовлення, становить 95%, що вище, ніж очікувалося, за словами віце-президента GMC у всьому світі Дункана Олдреда.

Хоча GMC не надала подробиць про те, як розподіляються замовлення між версіями пікапа та позашляховика Hummer EV, вона заявила, що більшість ранніх замовлень були для пікапа, тому що він вийшов першим. При цьому набагато більше недавніх бронювань було зроблено позашляховиком Hummer EV. Тим не менш, ця версія автомобіля з’явиться не раніше, ніж наступного року.

Наступним оздобленням Hummer, яка піде за початковими версіями «Edition 1», стане Hummer EV??, випуск якого запланований цієї осені за стартовою рекомендованою роздрібною ціною 99 995 доларів.



Источник