Британці показали брутального електричного конкурента «Гелендвагена»

Британці показали брутального електричного конкурента «Гелендвагена»

Британська компанія Ineos розширює свій модельну лінійку. До позашляховика Grenadier приєднався його електричний молодший брат Fusilier. Його почнуть виготовляти з 2027 року в Австрії, а поки що у Великій Британії відбулася презентація моделі. Про це повідомляється на сайті Ineos.

Новий Ineos Fusilier сягає близько 4,7 м завдовжки. Основними його конкурентами будуть електричний «Гелендваген», новий Rivian R2 та Jeep Recon.

Як і Grenadier, позашляховик вирізняється кутастим дизайном, проте не так схожий на класичні Land Rover. У нього висока віконна лінія, масивні бампери та короткі звіси кузова.

Із загальним брутальним стилем контрастують круглі фари та ліхтарі. Двері багажника виконані такими, що відчиняються навстіж.

Салон Ineos Fusilier не показали, також поки тримають у секреті характеристики позашляховика. Відомо лише, що електрокар запропонують у двох версіях із двома моторами та повним приводом.

Стандартний електромобіль Ineos Fusilier зможе проїхати близько 400 км без підзарядки. Також готують версію з бензиновим мотор-генератором: у неї запас ходу на електротязі складе 270 км, але вона зможе проїхати довше на бензині.

Meet INEOS Grenadier’s third model line, the INEOS Fusilier.

The new 4X4 will offer two powertrain options, an all-electric and a range-extender electric.

Find out more: bit.ly/3T7maCm

Опубліковано INEOS П?ятниця, 23 лютого 2024 р.


Источник