Гендиректор Audi хоче звільнити техдиректора через зупинку розвитку бренду

Генеральний директор Audi Гернот Дельнер домагається звільнення головного технічного директора Олівера Хоффмана, звинувачуючи у зупинці розвитку компанії.

Наглядова рада Audi може обговорити потенційне звільнення Хоффмана, чий контракт був продовжений контракт на п’ять років в травні, та його переведення у нову команду Формули-1, пізніше цього тижня, повідомляє німецька газета Bild з посиланням на джерела, близькі до компанії.

Гернот Дельнер, який у вересні 2023 року став головою правління Audi, не поладнав з Хоффманном і звинувачує його в тому, що розвиток компанії за час його роботи зупинився.

Хоффманн, «старожил» компанії, у 2021 році був призначений керівником відділу технічного розвитку Audi, якому доручено прискорити просування автовиробника до електрифікації. Він перейшов на цю посаду зі своєї посади головного операційного директора Audi. Раніше Хоффманн працював у відділі забезпечення якості в Lamborghini та відповідав за розробку трансмісії на заводі Audi в Дьйорі, Угорщина. Він також був головою технічного розвитку Audi Sport.



Источник