General Motors готує недороге і дуже економічне сімейне авто

General Motors готує недороге і дуже економічне сімейне авто

Лінійку Wuling Starlight буде розширено — до седана приєднається універсал. Його мають представити навесні, а поки що на сайті Geeknev з’явилися перші фото моделі.

Універсал Wuling Starlight — недорога модель D-класу завдовжки близько 4,8 метрів і вартістю від $12 500. У її розробці брали участь фахівці General Motors, адже американський концерн (поряд із китайським SAIC) є власником марки.

У Wuling Starlight оригінальний дизайн із загостреною задньою частиною і великим кутом нахилу стійок даху. У нього тоненькі світлодіодні фари і ліхтарі на всю ширину кузова.

Салон універсала не показали, однак навряд чи він зміниться порівняно з седаном. Це означає, що в салоні встановлять віртуальний щиток приладів і великий тачскрін.

Новий Wuling Starlight показали в плагін-гібридній версії зі 177-сильним електромотором і 1,5-літровою бензиновою четвіркою на 105 к.с., що виконує роль генератора. Він здатний розвинути 145 км/год і витрачає в середньому 4 л на 100 км. Універсал запропонують з батареями на 9,5 і 20,5 кВт.год: запас ходу на електротязі становитиме 70 і 150 км, відповідно.

Седан Wuling Starlight також запропонований у 136-сильній електричній версії. Залежно від батареї, запас ходу становить 410 або 510 км.



Источник