На День Валентина випустили найрозкішніший «Гелендваген» зі сріблом і діамантами

На День Валентина випустили найрозкішніший «Гелендваген» зі сріблом і діамантами

До Дня святого Валентина створили особливу лімітовану версію Mercedes-Benz G500 Stronger than diamonds edition. Випустять тільки 300 таких позашляховиків вартістю 175 000 євро. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Настільки висока ціна «Гелендвагена» зумовлена особливим оздобленням авто з використанням дорогоцінних матеріалів. Зокрема, кнопки блокування дверей інкрустовані 25-каратними діамантами, а брелок декорували сріблом.

Салон «Гелендвагена» оздоблений дорогою шкірою Nappa з контрастним прострочуванням і м’якими килимками. На додачу, з’явилися металеві накладки на порогах із зображенням діамантів і додаткове підсвічування дверних ручок. Також позашляховик має особливий перламутровий колір Rosewood grey magno.

З технічної точки зору — жодних відмінностей від стандартного Mercedes-Benz G500. Позашляховик оснащений 4,0-літровим турбованим V8 на 422 к.с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 5,9 с і розвинути 210 км/год. До речі, це одна з останніх версій «Гелендвагена» з цим мотором, адже після оновлення V8 у лінійці залишиться тільки у зарядженого G63 AMG.



Источник