Nissan Pathfinder 2024 надходить у вільний продаж

Nissan Pathfinder 2024 надходить у вільний продаж

Новий великий кросовер Nissan Pathfinder 2024 року вже давно представили офіційно. Це дуже практична модель для сімейних покупців. Тепер стало відомо, що автомобіль виходить на ринок зовсім скоро.

Новий Nissan Pathfinder отримав сучасний дизайн та потужний двигун. Раніше повідомляли, що модель викликала ажіотаж у покупців ще до виходу на ринок. Подробиці повідомляє сайт Autohome.

У вільний продаж Nissan Pathfinder вирушить уже 6 березня. Хоча попередні замовлення почали приймати раніше. Через кілька тижнів після старту прийому заявок виробник зібрав понад 3000 замовлень на машину. Покупцям сподобався великий кросовер Nissan.

На зовнішність Nissan Pathfinder 2024 вплинув середньорозмірний електромобіль Nissan Ariya з його гладкими поверхнями і акуратними лініями. Усі нові SUV японської компанії виконані у схожому стилі.

Довжина кузова дорівнює 5130 мм при колісній базі 2900 мм, ширина — 1981 мм, а висота становить 1767 мм. Місткий салон Nissan Pathfinder запропонували у конфігураціях на 6 та 7 посадочних місць.

Новий Nissan Pathfinder 2024 отримав економічний і потужний 2-літровий турбований двигун на 252 к.с. Цей агрегат використовують інші моделі Nissan і Infiniti. У парі з двигуном працює 9-ступінчаста автоматична КПП. Покупці (поки що на китайському ринку) можуть вибрати модифікації з переднім та повним приводом.

Ціна Nissan Pathfinder може виявитися нижчою за 30 000 доларів за базовий варіант після старту продажів.



Источник