Новий Rivian R2 показали на дуже дивних фото

Новий Rivian R2 показали на дуже дивних фото

Новий електричний кросовер з індексом R2 — наступна модель американського стартапу Rivian. Автомобіль показали у мережі на дуже дивних фото. Незабаром відбудеться офіційна прем’єра машини. Деталі повідомляє сайт Carscoops.

Електричний кросовер Rivian R2 готують до прем’єри, яка відбудеться незабаром — 7 березня 2024 року. До того часу в мережі з’явилися фото моделі взагалі без камуфляжу. Багато хто вважав ці зображення дивними.

Користувачам мережі здалося, що ці фото дійсно можуть бути згенерованими за допомогою ШІ. На захист такої теорії наводять два моменти. По-перше, виробник не повинен залишати ще не представлену модель без маскування.

По-друге, сучасні смартфони дозволяють робити фото набагато вищої якості. Однак варто відзначити, що подібні витоки відбуваються повсюдно. Тож залишилося дочекатися прем’єри, яка відбудеться вже незабаром.

Новий Rivian R2 вийде відносно компактним кросовером. Модель має зберегти знайомий дизайн інших моделей компанії, але стане більш зручною та придатною пропозицією для молодих покупців.

Для виробництва автомобіля компанія будує завод в американському штаті Джорджія вартістю 5 млрд доларів. Серійне виробництво моделі планують налагодити у 2026 році. Очікується, що ціна автомобіля коливатиметься близько 40 000 доларів.



Источник