Преміальні електромобілі стрімко дешевшають на вторинному ринку

Преміальні електромобілі Audi e-tron quattro та Jaguar I-Pace за кілька років на вторинному ринку сильно подешевшали. Фактично ці машини зрівнялися в ціні з бюджетними новинками електромобільного сегмента. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Це добрі новини для покупців, які шукають вигідний електрокар преміального бренду. Але перші власники таких автомобілів втрачають багато грошей під час перепродажу.

За кілька років колись дорогий преміальний кросовер Audi e-tron quattro втратив у ціні — сьогодні його можна купити дешевше за новий Nissan Leaf. Теж стосується і Jaguar I-Pace. Цікаво, що свого часу ці два преміальні кросовери конкурували один з одним.

Виявилося, що сьогодні на вторинному ринку багато пропозицій про продаж Audi e-tron quattro і Jaguar I-Pace дешевше за 30 000 і навіть за 25 000 доларів. Це екземпляри віком чотири-п’ять років.

Кросовер Audi після появи на ринку у 2019 році коштував від 75 000 доларів. Діапазон цін на новий I-Pace — 70-80 тисяч. Таким чином, ці моделі з пробігом вже подешевшали приблизно втричі.



Источник