Singer побудувала свій 300-й Porsche

Singer побудувала свій 300-й Porsche

Американська компанія Singer Vehicle Design, що спеціалізується на відновленні та модифікації Porsche 911, побудувала свій 300-й автомобіль. Проєкт під назвою Sotto починався як Porsche 911 Targa 1990 випуску, який модифікували для ще більшої відповідності стилю ретро.

Карбоновий кузов «дводверки» забарвлений у колір Resistance Blue, знімна панель даху — темно-синя. На боковинах «прозора» смуга з написом «Porsche». П’ятиспицеві колісні диски у стилі Fuchs з масивними карбон-керамічними гальмами.

Інтер’єр оздоблений яскраво-жовтогарячою шкірою. Помаранчеві не тільки дверні карти, оббивка сидінь та центральної консолі, а й нижня частина передньої панелі та циферблат тахометра. Центральні частини сидінь прикрашені втулками із нікелю.

Автомобіль укомплектований 4,0-літровим опозитним шестициліндровим двигуном Singer з повітряним охолодженням та титановим вихлопом. Мотор потужністю 390 к.с. розкручується до 9000 об/хв. Замовник цього автомобіля обрав п’ятиступінчасту механічну коробку передач. Також Design пропонує шестиступінчасту «механіку».

Singer Vehicle Design заснована у 2009 році колишнім фронтменом та гітаристом англійського рок-гурту «Catherine Wheel» Робом Дікінсоном. Виробнича база компанії розташована у Торрансі, штат Каліфорнія. Підприємство площею 10,7 тисячі квадратних метрів об’єднує під одним дахом виробництво, фарбування, складання та внутрішню обробку.

У 2022 році Singer призупинила прийом замовлень на моделі Classic Study, такі як цей Porsche 911. Тоді керівник компанії Роб Дікінсон заявив, що виробництво обмежать 450 одиницями. Також Singer випускають купе та кабріолети у стилістиці 911 Turbo 1970-х років.



Источник