Toyota в лотерею розіграє шанс проїхатись на унікальному електричному концепт-карі

Toyota в лотерею розіграє шанс проїхатись на унікальному електричному концепт-карі

Автовиробники зазвичай не дозволяють широкій громадськості їздити на своїх концептуальних автомобілях. Toyota має дуже довіряти своїм ентузіастам, оскільки вона дозволяє кільком щасливим фанатам сісти за кермо концептуального автомобіля AE86 BEV в Японії.

Люди можуть подати заявку на участь у лотереї з 13 по 26 лютого. Якщо ви виграєте, вам доведеться заплатити 133 долари, щоб отримати можливість керувати AE86 BEV, вперше представленим на Токійському автосалоні 2023 року.

Toyota не повідомляє, скільки переможців вона обирає, але доступно 13 тригодинних слотів, тож, ймовірно, це і є кількість переможців, які зможуть покататися на AE86 BEV.

Двигун AE86 BEV походить від гібридного пікапа Tundra i-Force Max, і здатний розвивати 94 кінські сили, а потужність передається на задні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач. Для порівняння, 1,6-літровий двигун 4A-GEU мав потужність 128 кінських сил.

Авто також оснащене акумулятором від Lexus NX 450h+ PHEV. Усередині машини знайшлось місце для пари ковшових сидінь Bride. На жаль, переможці не зможуть подрифтити на електромобілі. Правила лотереї спеціально забороняють дрифт і їзду через гірські перевали.



Источник