У Великій Британії нетверезий водій викликав поліцію, щоб здатися

Минулого тижня до поліції Північного Йоркширу (Велика Британія) надійшов незвичайний дзвінок. 52-річний чоловік повідомив про п’яного водія на дорозі. Як виявилось, повідомляв він сам про себе.

Дзвінок із району Великого Манчестера до служби 999 надійшов незадовго до полудня у понеділок, 12 лютого. Чоловік сказав оператору, що знаходиться в районі Нерсборо й потребує допомоги після «важких вихідних». При цьому він додав, що знайти його чорний фургон припаркований на узбіччі буде нескладно.

Співробітники дорожньої поліції, які прибули на місце, доставили чоловіка в дільницю. Перевірка на алкотестері показала вміст алкоголю в крові — 123 мікрограми на 100 мілілітрів. Це приблизно в три з половиною рази більше за встановлену у Великій Британії межу.

Водія заарештували за підозрою у водінні у нетверезому стані, але згодом відпустили під заставу. 29 лютого він постане перед мировим суддею. Залишається сподіватися, що суд виявить милосердя до водія, який усвідомив, що не може вести автомобілі й звернувся за допомогою.



Источник