Унікальний кросовер Rolls-Royce отримав найдорожчий у світі номер

Унікальний кросовер Rolls-Royce отримав найдорожчий у світі номер

Найдорожчий номер авто у світі вартістю 15 мільйонів доларів нарешті закріпили за транспортним засобом. Його отримав розкішний кросовер Rolls-Royce Cullinan Mansory Linea D’Oro. Про це пише сайт Carscoops.

Ексклюзивний номер авто із цифрою «7» був проданий за 15 мільйонів доларів на аукціоні в Дубаї минулої весни. Варто відзначити, що подібні аукціони в ОАЕ влаштовують регулярно, адже в цій країні дуже люблять дорогі автомобільні номери з одним чи двома символами. Усі отримані кошти передають на благодійні проєкти.

Цікаво, що новий Rolls-Royce Cullinan Mansory Linea D’Oro набагато дешевший за його номерний знак. Тюнінгований кросовер вартує «всього» трохи більше мільйона доларів. Виготовили лише 10 таких авто.

Тюнінг Rolls-Royce Cullinan від Mansory включає карбонові обвіс, бампери і капот, а також нову решітку радіатора. Встановлені і 24-дюймові ковані диски FD.15.

Кросовер Rolls-Royce Cullinan Mansory Linea D’Oro приваблює оригінальним бірюзово-чорим забарвленням. У чотиримісному інтер’єрі бірюзова шкіра поєднується із карбоном. Цікаво, що на кузові і в салоні з’явився декор із 24-каратного золота.

Тюнінг Rolls-Royce Cullinan збільшив віддачу 6,75-літрового турбованого V12 до 610 к.с. і 950 Нм. Розгін до сотні займає 5 с, а максимальна швидкість зросла до 280 км/год.



Источник