General Motors презентував доступне сімейне авто

General Motors презентував доступне сімейне авто

Представлено новий Chevrolet Spin 2024 модельного року. Бюджетний сімейний мінівен пройшов ґрунтовну модернізацію і виходить на ринок за ціною від 21 500 доларів. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну General Motors.

Мінівен Chevrolet Spin 2024 презентували в Бразилії, адже там його випускають. Невдовзі стартує і експорт моделі.

Новий Chevrolet Spin став виразнішим на вигляд. Йому збільшили решітку радіатора та встановили «дворівневі» діодні фари. Крім того, замінені бампери, ліхтарі та капот, а в топовій версії встановлений захисний пластиковий обвіс.

Салон Chevrolet Spin 2024 зазнав кардинальніших змін і фактично є повністю новим. Замінені кермо, передня панель, дверні карти та сидіння.

Уперше з’явилися віртуальний щиток приладів та великий 11-дюймовий тачскрін мультимедійної системи MyLink. Доступні версії на 5 та 7 місць, а об’єм багажника з двома рядами крісел складає 756 л.

У всіх Chevrolet Spin тепер 6 подушок безпеки. Найдорожча версія отримала безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру, Wi-Fi, парктронік, датчики дощу й світла. Також з’явилися системи автоматичного гальмування та контролю «сліпих» зон.

Новий Chevrolet Spin оснащений 1,8-літровим 111-сильним двигуном, який може працювати на бензині чи етанолі. Розгін до 100 км/год займає 11 с, а витрата пального складає 9,5 л/100 км в місті та 7,5 л/100 км на трасі.

Можна вибрати 6-ступінчасті механічну чи автоматичну КПП. Привод тільки передній, але мінівену збільшили кліренс.



Источник